delikatesshonung pa bit
Bi-Snack_Time_To_MarketBi-Snack_smakprovBi-Snack_produktion_delikatesshonung2Bi-Snack_produktion_delikatesshonungBi-Snack_organisationBi-Snack_kupaBi-Snack_KatjaBi-Snack_Kassettinredning_bikupaBi-Snack_kassetter

Äkta delikatesshonung på bit (ca 300 g) OBS SLUTSÅLD för säsongen

249,00 kr

Äkta delikatesshonung på bit (ca 300 g). Så som riktig honung ska smaka. Direkt från binas egen produktion, helt orörda, utan mellanhänder och förädlingsprocesser. Levereras i serveringsvänlig förpackning. 

Delikatesshonungen på bit är mer smakrik och nyttig att äta än den traditionella burkhonungen. Honungen odlas genom så kallad kassettodling, en odlingsmetod som gör honungen omöjlig att tillföra andra substanser än de som bina tillför den, innan de försluter sina honungsceller. Biets förslutning bryts inte förrän du själv bryter den vid serveringstillfället. Detta garanterar att det är äkta vara du serverar.

Visst har det betydelse för ät-upplevelsen att en vara kan läggas upp på ett sätt så att varan kan exponeras på bordet för dina matgäster på ett aptitligt sätt. Nästan lika viktigt är det att varan är lätt att ta för sig av och enkel att applicera till din maträtt. Honung på burk ger inte samma möjligheter till detta då honungen är lite gömd i sin burk och rätt så krånglig och ibland lite kladdig att servera.

Högre kvalitet och omöjlig att förfalska

Bi-Snacks delikatesshonung är av yttersta kvalitet och helt skyddad från fusk och annan påverkan. Du får helt enkelt honungen i exakt den kvalitet som bina skapat den i sin bikupa. Det betyder att alla nyttiga ämnen är kvar i honungen.

Honung på bit har inte värmts upp eller bearbetats på något sätt som stör ursprunget. Den har heller inte transporterats mellan olika förädlingsställen och  inte heller blandats med honung från andra odlingar eller kupor. Bi-Snacks produktionsmetod är en garant för att inga substanser kan tillföras. Vi sticker gärna ut hakan och menar att vår delikatesshonung på bit är mer äkta än äkta honung.

Elegant att servera och enkel att använda

Ställ fram delikatesshonung på bordet. Delikatesshonungen på bit har ungefär samma konsistens som en brieost som enkelt skärs med smörkniv. Bred på den näringsrika honungen på ostsmörgåsen utan kladd. Använd den lika enkelt till bakningen, till din smoothie eller ditt te. Värm dock aldrig honungen över 40 grader så behåller den sina många nyttiga ämnen.

Delikatesshonung på bit från våra egna odlingar i Småland

Delikatesshonungen odlas på vår egen gård i Småland. Odlingen består av 24 bi-samhällen och är omgiven av ett landskap med blandning av skogar och ängar varifrån bina hämtar sin nektar. Bland nektarn och pollen märks bland annat med varierande andelar och beroende på årstid och klimat: vide, lönn, hassel, körsbär, lind, maskrosor, blåbär, vildhallon och ljung.

Många nyttiga näringsämnen

Honung innehåller cirka 75 % sockerarter och ca 20 % vatten. Det mesta av sockret är druvsocker och fruktsocker. 5 % utgörs av bland annat enzymer, mineralämnen, vitaminer, aminosyror och inhibiner (ett bakteriehämmande ämne).

  • Volym i denna förpackning: cirka 300 gram. Obs! Vikten på produkten kan variera något mellan olika förpackningar.
  • Form och konsistens: Honungen i är trögt rinnande. Honungen har sin kakform tack vare att honungen ligger kvar orörd och oblandad i sin naturliga förpackning av honungsvax. Det gör honungen stabilare, elegantare att se på och enklare att servera.
Kategori: